Oppervlaktewater

Systemen voor behandeling van oppervlaktewater

Oppervlaktewater behandeling geldt voor al het onbehandelde water dat van nature in de omgeving voorkomt, waaronder regenwater, grondwater, putten, meren en rivieren. In industriële omgevingen kan oppervlaktewater worden gebruikt voor koeling, spoelen of zelfs als drinkwater, wanneer het op de juiste manier wordt gezuiverd.

Waterbehandelingssystemen worden vooral gebruikt als voorbehandeling en optimalisatie, meestal met het oog op het verbeteren van de productie-efficiëntie en procesprestaties voor een bepaalde toepassing. Denk hierbij aan het voorbehandelen van koeltoren/ketelvoedingswater, proces-/productiewater en/of drinkwater. Meestal is de behandeling van oppervlaktewater gericht op het beschermen van apparatuur tegen aanslag, vervuiling, corrosie en andere vormen van schade of voortijdige slijtage als gevolg van verontreinigingen.

Power Filtration werkt met zeer innovatieve en efficiënte waterbehandeling technologieën, welke in een breed scala van waterzuiveringsprocessen kunnen worden gebruikt.

Wij bieden complete oplossingen om uw apparatuur te beschermen en kosten door storingen en “stilstand” te verminderen. Onze zeer effectieve filtratie technologieën houden de proceswater stromen schoon en beschermt uw apparatuur.

 

Deze pagina delen:

Vraag informatie aan

Wij bieden een volledige reeks producten & diensten aan die speciaal kunnen worden afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Denk aan Power Filtration als een uitbreiding op uw mogelijkheden, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met de grootste zorg voor uw budget en tijd.

Informatie aanvragen »