Proceswater zuivering

Talrijke industrieën zijn afhankelijk van goed gezuiverd water en vereisen een robuust, betrouwbaar en kosteneffectief filtersysteem voor het hergebruik van hun water.

Power Filtration werkt met zeer innovatieve en efficiënte filtratie technologieën, welke in een breed scala aan industriële waterzuiveringsprocessen kunnen worden gebruikt.

Power Filtration biedt complete oplossingen om uw watersysteem te beschermen en kosten door “stilstand” te verminderen. Onze zeer efficiënte filtratie technologieën houdt de proceswater-lus schoon en beschermt uw downstream-apparatuur.

Wij bieden oplossingen voor verschillende waterfiltratietoepassingen in diverse markten zoals: papier en pulp, voedsel en drank, farmacie, petrochemie en vele andere.

GEEF UW AFVALWATER EEN 2E KANS!

Deze pagina delen:

Vraag informatie aan

Wij bieden een volledige reeks producten & diensten aan die speciaal kunnen worden afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Denk aan Power Filtration als een uitbreiding op uw mogelijkheden, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met de grootste zorg voor uw budget en tijd.

Informatie aanvragen »