Boiler voedingswater

In de stoomketelindustrie is zuiver voedingswater vereist om een ​​goede werking van bijvoorbeeld stoomopwekkingssystemen te garanderen.

Zeer zuiver toevoerwater vermindert het gebruik van ketelchemicaliën vanwege minder frequente spuien, welke weer resulteert in lagere energiestofkosten. Kalkafzetting wordt ook verminderd doordat er een veel kleinere concentratie van onzuiverheden in het ketelvoedingswater bevindt en zodoende warmteoverdrachtoppervlakken niet te vervuilen. Het lagere niveau van onzuiverheden vermindert ook de corrosiesnelheid in de ketel.

Gebruik van membraan technologie in voedingswaterzuiveringssystemen verlaagt de chemische kosten door de frequentie van regeneratie van ionenuitwisseling te verminderen. Dit resulteert doorgaans in een kosten-effectiever systeem in vergelijking met systemen die geen membraantechnologie gebruiken.

Behandeling van ketelvoedingswater is vereist om overmatige vervuiling van de warmteoverdrachtapparatuur te voorkomen.

Power Filtration, met behulp van de technologische vooruitgang in membraanfiltratiesystemen, biedt industriële ketels en stoomcentrales de mogelijkheid om ketelaanvoerwaterstromen te behandelen om aan strengere systeemprestaties te voldoen. Uitgangspunten zijn het verminderen van TDS, TSS, TOC, kleurlichamen, siliciumdioxide en hardheid van invloedrijke stromen afkomstig van stadswater, bronwater en rivier- / oppervlaktewater, waardoor de behandelingskosten tot een minimum worden beperkt.

 

 

Deze pagina delen:

Vraag informatie aan

Wij bieden een volledige reeks producten & diensten aan die speciaal kunnen worden afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Denk aan Power Filtration als een uitbreiding op uw mogelijkheden, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met de grootste zorg voor uw budget en tijd.

Informatie aanvragen »